• Despre noi
  • Studii
  • Despre noi
  • Relatii Internationale
  • Stiinta
  • Transparența decizională
  • SMC
  • Ghidarea colegiilor arondate
  • CESIM
  • Noutăți
  • Principala
  • Noutati
  • 13
    Oct
    Aprecierea valorii nutritive a cărnii şi produsleor din carne.

          La 13 octombrie 2016, cadrul didactic Iulia Eftodii a prezentat o lecţie publică practică în grupa 208, calificarea Asistent medical igienist epidemiolog, cu subiectul: Aprecierea valorii nutritive a cărnii şi produsleor din carne.


       
    Au fost dezvoltate următoarele competenţe specifice:

    - Participarea la monitorizarea şi evaluarea influenţei calităţii nutritive şi igienico-sanitare a alimentelor.
    - Monitorizarea şi evaluarea etichetării produselor alimentare.

              În cadrul lecţiei cadrul didactic a realizat un demers didactic captivant, interactiv, emoţional cu accent motivaţional profesional de la evocare bazându-se pe o problemă contextuală specifică disciplinei şi subiectului abordat, cu implicarea elevilor de a activa în condiţii modelate cu realitatea practică, succesiv realizând obiectivele vizate, consolidând competenţele intelectuale şi antrenarea celor profesional – disciplinare.

Stiinta

  • Politici de instruire
  • Evenimente
  • Manuale
  • Clubul profesorilor experimentati
  • Școala Tânărului Cercetător
  • Școala Mentoratului Profesional

Activități Extradidactice

  • Miscarea de voluntariat
  • Promovarea modului sanatos de viata
  • Activitatea cercurilor stiintifico-studentesti
  • Consiliul elevilor
  • Ansamblul model etno-folcloric „ROMANIȚA”
  • Protecția civilă
  • Concurs „VIVAT, PROFESIE!”

URMAȚI-NE

  • Urmați-ne pe Twitter
  • Gasiți-ne pe Facebook
  • Gasiți-ne pe YouTube
  • Fii la curent cu Noutațile

© COLEGIUL NAȚIONAL DE MEDICINĂDezvoltat de EBS